Brambory - zdravá potravina

Metodika nové prognózy a signalizace plísně bramboru na základě stanovení hodnoty indexu

69_pi_67_index.jpg
Kód: PI67 Rok vydání: 2017 Autoři: Kolektiv autorů
Řada PRAKTICKÉ INFORMACE – Číslo 67.
Certifikovaná metodika (č. UKZUZ 042458/2017 vydal ÚKZÚZ Brno).
Vydal: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.,
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Vydání první. Náklad: 300 výtisků.
Grafická úprava: Jiří Trachtulec.
ISBN 978-80-86940-74-8

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 === TEST VÚB Havlíčkův Brod === | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec