Brambory - zdravá potravina

Metodika technologie pěstování brambor se zaměřením na vyšší efektivnost hnojení a ochranu vod

38_pi_52_metodika.jpg
Kód: PI52 Rok vydání: 2014 Autoři: Kolektiv autorů
Vydaly: Výzkumný ústav Bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.
a Poradenský svaz „Bramborářský kroužek“,
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Číslo 52, vydání první. Náklad 1500 výtisků.
Foto: archivy VÚB.
Grafická úprava Jiří Trachtulec. Tisk Tiskárny Havlíčkův Brod, a. s.
ISBN 978-80-86940-46-5

Kolektiv autorů

  • Ing. Pavel Kasal, Ph.D., VÚB Havlíčkův Brod
  • Ing. Pavel Růžek, CSc., VURV Praha – Ruzyně
  • Ing. Helena Kusá, Ph.D., VURV Praha – Ruzyně
  • Ing. Jaroslav Čepl, CSc., VÚB Havlíčkův Brod

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 === TEST VÚB Havlíčkův Brod === | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec