Brambory - zdravá potravina

Doporučené technologie pro efektivní využití vody při pěstování brambor v podmínkách sucha a výkyvů počasí 2018

85_pi_76_metodika_zavlahy.jpg
Kód: PI76 Rok vydání: 2018 Autoři: Kolektiv autorů
Certifikovaná metodika
Registrační číslo č.j. 70095/2018-MZE-17221 NAZV MZe ČR
Vydal: Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i.
Drnovká 507, 161 01 Praha 6
Vydání první.
Náklad: 100 výtisků.
Grafická úprava: Jiří Trachtulec.
ISBN 978-80-7569-010-4
Metodika je výstupem projektu MZe ČR - NAZV QJ1610020 "Nové poznatky pro ekonomicky a ekologicky efektivní produkci brambor v podmínkách sucha a výkyvů počasí vedoucí k dlouhodobě udržitelnému systému hospodaření na půdě v oblastech pěstovábní brambor"

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 === TEST VÚB Havlíčkův Brod === | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec